Апаратура

Защо Хипокси

Физическите упражнения и диетите, сами по себе си, не са достатъчни да моделират тялото. Те водят до редуциране на обща телесна маса, като се запазват същите пропорции на фигурата, но не могат да премахнат локалните натрупвания в проблемни зони. Hypoxi методът премахва нежеланите мазнини, точно там, където не искате да ги имате.

Само с активна кръвна циркулация мазнините могат да бъдар премахнати, транспортирани и включени като енергоизточник. Колкото по-добре кръвоснабдена е дадена зона, толкова по-лесно е да се изгорят и премахнат мастните натрупвания. В зони бедни на кръвен поток се образуват дълготрайни и упорити мастни депа.

При конвенционалните тренировки, освен че липсва елемента на насочване на кръвообращението към мастните депа, тялото използва за гориво предимно въглехидрати и много малко мазнини.

Трите графики по-горе, илюстрират взаимозависимостта между натоварване и използвано гориво за енергийните нужди на организма във времето. Колкото по-нисък е интензитета на тренировката, толкова по-голям процент от усвоената енергия е за сметка на мазнини, а и освен това мускулите започват да ги ползват още в самото начало, докато при тренировки с висока интензивност това се случва чак 15-на минути след старта. Другото предимство в случая е, че при по-малко изгорени въглехидрати след това се променя и процеса на възстановяване. С две думи: по-малко ни се яде и може лесно да задържим намалените килограми.


Полезно

Впечатления на клиенти: