Апаратура

Как работи

Clear&Brilliant  е фракционен лазер и макар често да е наричан „бебе Фраксел”, той има предимствата на всички патентовани технологии, които има и Fraxel DUAL.

Лазерната енергия и топлина създава  множество  микроскопични зони на третиране, които  представляват микроколонки стимулиращи процеса на възстановяване (производството на колаген), за да се замести увредената кожа със здрава тъкан.


Микроскопска снимка, 
на която ясно се вижда 
дълбочината на 
проникване при една 
микротермална зона и 
запазената повърхност 
на кожата.

Clear&Brilliant  също така изчиства пигментацията от вътре навън. Както и при Fraxel DUAL, целостта на кожата не се нарушава и процедурите могат да се извършват през цялата година. Clear&Brilliant  подобрява общия вид на кожата и нейната текстура. Той е най-подходящ за самостоятелно приложение при по-млади хора, а при пациенти вече подложили се на корективни процедури като Thermage и Fraxel DUAL, може да удължи трайността на техния ефект.
Като ефект, лазерът се позиционира между химическите пилинги или микродермоабразиото и по-инвазивните лазери. Но макар и с меко действие, той се оказва доста ефикасен, ако искате кожата Ви да е мека, свежа, по-гладка, с по-равен тен.      

Ефектът, който може да се очаква е:

- Видимо по-сияен тен

- Възстановена, гладка и мека текстура

- Естествено избистряне на тена

- Подобрен тонус и текстура


Полезно

Впечатления на клиенти: