Научете повече

Лекарите за Фраксел

Робърт Ейдриън,

Център за лазерна хирургия

Вашингтон

 

Не си мислете, че Фраксел има нещо общо с другите фраксиални лазери. Не може да става и дума за сравнение. Достатъчно е да се спомене разликата между щамповащите уреди и сканиращата система на Фраксел. Макар и продавани като фраксиални, щамповащите устройства показват недостатъци в сравнение със сканиращите възможности на Фраксел. Само с едно докосване на екрана може да се промени плътността и дълбочината на коагулация. Именно тези характеристики отличават Фраксел от другите технологии, които претендират за сходство в клиничната безопасност, ефикасността и лесното приложение. Въпреки, че производителите твърдят обратното, щамповащите устройства не са от същия технологичен клас като Фраксел. Освен това, като се има предвид разпознаваемостта на марката Фраксел, вероятно ще ви отнеме повече време да обясните на пациента защо не ползвате Фраксел, отколкото да направите процедурата и да продължите със следващата консултация. 

Мишел С. Грийн, дерматолог

Ню Йорк

Фраксел е забележителен лазер. На пазара има много „копия” на тази фракционна система, но смятам, че Фраксел е по-добър от тях. Разбира се, уменията и опита на дерматолога, който извършва процедурата са от голямо значение. За съжаление, много лекари твърдят, че ползват Фраксел, а в същност, ползват други фракционни лазери. На теория, технологията може да е сходна, но апаратурата е напълно различна. Фраксел е удивителен лазер и аз категорично предпочитам да работя с него. Толкова съм доволна от тази процедура, че и аз съм се възползвала от нея! А резултатите от процедурите за премахване на белези от акне с Фраксел Дуъл са невероятни. Винаги избирам Фраксел 1550 за тези процедури.

Козметик Сърджъри Таймс

д-р Рой Джеронимъс

 

„Умерената до висока абсорбция на водата при 1,927 nm дължина на вълната прави тулий лазера идеален за повърхностен ресърфасинг. С неговите над 70% покритие се дава възможност за създаване на оптимално покритие от микротермални зони на „нараняване”.

 Проучването, проведено от д-р Джеронимъс и негови колеги, обхваща 25 пациента и демонстрира приложимостта на тулиевия лазер за третиране на множество лезии на актиничн акератоза по кожата на лицето. Всеки пациент е бил третиран до четири процедури, разделени от интервали от 2 до 6 седмици като индивидуалните показатели на третиране са варирали от 5 mJ до 20 mJ за покритие между 30 и 70%. За шест месеца са изчистени 88,5%.

"Не мога да твърдя, че това е лечение на актиничната кератоза, но в сравнение с другите средства за третиране, резултатите са поне толкова добри, а процедурата е кратка, опростена, с добра реакция и не води до образуване на белези или поява на инфекция като едновременно с това се подобряват общите показатели на качеството на кожата,” казва д-р Джеронимъс

Д-р Самюъл Дж. Берън,

Пластичен хирург, член на Асоциацията на козметичните хирурзи в Ню Йорк

 „Фраксел” ни дава много по гъвкави възможности при процедурите. Той не само допълва съществуващите терапии, но и сам по себе си представлява апаратура, която дава разнообразни възможности. С него можем да третираме широк диапазон от проблеми – от застаряване до белези. Освен това този лазер е безопасен и ефикасен при всички типове кожа.

Д-р Кризиън И. Гузман,

Практикуващ дерматолог, член на Асоциацията на козметичните хирурзи в Ню Йорк

 „Фраксел” ни дава много по гъвкави възможности при процедурите. Той не само допълва съществуващите терапии, но и сам по себе си представлява апаратура, която дава разнообразни възможности. С него можем да третираме широк диапазон от проблеми – от застаряване до белези. Освен това този лазер е безопасен и ефикасен при всички типове кожа.д-р Ричард Фицпатрик
Сан Диего

Предпочитам Фраскел Дуъл, за да третирам пациенти с белези от акне. Фраксел Дуъл има най-много задълбочени изследвания относно клиничните му приложения, най-много биопсичини изследвания и на прецизно стандартизирани протоколи на процедурите. Това безспорно улеснява практикуващите дерматолози.

Д-р Самюъл Дж. Берън,

Пластичен хирург, член на Асоциацията на козметичните хирурзи в Ню Йорк

Много сме развълнувани от възможностите на тази нова технология. „Фраксел”  е най-доброто в областта на  козметичните медицински лазери и ние се радваме, че ще можем да предложим на пациентите си забележително подмладяване на кожата благодарение на „Фраксел”.

Вик Наруркар, дерматолог

основател на „Бей Ериа Лейзър Иститут”

Сан Франциско, Калифорния

 „Голямото предимство е, че именно „Солта” произвежда тази апаратура. Компанията прави пълни изпитания на продуктите си още преди лекарите да започнат с клиничните изследвания. Много други производители използват лекарските кабинети като опитни лаборатории, но „Солта” има собствена клиника, в която се провеждат болшинството от предварителните изследвания и това доказва колко е важна за тях безопасността. Така, когато лекарите започнат своите изследвания, много от спънките са вече отстранени и крайният продукт е много по-качествен. И лазерите „Фраксел” и радиочестотния „Термаж” са преминали през изключително сериозни изпитания и са одобрени в множество изследвания от различни лекари. „Солта” определено са наясно с приложението на лазерите в естетиката. Убеден съм, че те ще продължат да инвестират в научни разработки.”


Полезно

Впечатления на клиенти: