Научете повече

Лекарите за HLCC


д-р Мукеш Хариавала – сърдечно съдов хирург

„Като лекар, аз препращам всички мои пациенти страдащи от косопад към HLCC. Те имат прекрасна серия от продукти и лазерна четка за ползване в домашни условия. Пациентите ми са много доволни от постигнатите резултати.”

д-р Шийла Калдерон, дерматолог с 25 години практика

„Винаги се вълнувам, когато успея да помогна на пациент с тежък косопад, така че отново да се сдобие с коса. Повечето хора с умерена загуба на коса забелязват промяна в плътността и здравината на косата си след около три седмици. В рамките на шест до дванадесет седмици, те наблюдават израстване на нова коса.”


д-р Мартин Унгер е президент и главен консултант на Американския консултативен съвет по възстановителна хирургия на коса и консултант към американската и канадската агенция по храните и лекарствата.

„Чрез лазера се увеличава енергията в клетките.  Подобрява се и синтеза на колаген и протеин и същевременно се подобрява кръвообращението на скалпа. При клинично изследване, проведено под ръководството на д-р Рой Джеронимъс се установява, че терапията води до израстване на нова коса при 86% от пациентите, а при 11% косопадът е преустановен.”

Полезно

Впечатления на клиенти: