Оригиналът Thermage

Как да различим оригиналната апаратура от нейните подобия и да не позволим злоупотреба с доверието, парите и безопасността ни?

Поради зачестилите напоследък злоупотреби с марките Thermage  и Fraxel,  искаме да ви помогнем с няколко указания, за да можете сами  да различите оригиналите от “ментетата”

Производител и на двете апаратури е Solta Mediacal САЩ, това го пише на малка метална табелка отзад на машината, но ако ви е ноудобно да проявите съмнение има и други външни белези по които да разпознаете апаратурата. Когато машините са включени на екраните се появават първо големи надписи Thermage или Fraxel. Всякакви други надписи означават просто радиочестотна или фраксиална апаратура, но не и защитените с многобройни патенти марки.

Друг признак е голямата разлика в цената.  Въпреки така наречените промоционални цени, има граница под която не може да се падне, колкото и да искаме да предоставим по-достъпни процедури. Новите ни цени за лято 2018 са най-ниските не само в Европа, но и в света. По-ниски от нашите цени означава процедура под себестойност на консумативи, което, както разбирате, не е реално и говори за  различна от оригиналната процедура.

Когато избирате процедура, попитайте и за трайността на резултата. При оригиналния Thermage тя е минимум 2 години, заради уникалната патентована мембрана на накрайника за еднократна употреба и пластината, която се поставя на пациента по време на процедурата, за да няма разсейване на радио честотата.

В България към момента има само един оригинален Thermage  и само един оригинален Fraxel Dual и те се намират в офиса на Бюти системс. Това може лесно да се провери нa сайта на Solta Mediacal в раздел намери доктор.  http://www.thermage.com/thermage-consumer/en/find-a-doctor/find-a-doctor

Ние сме на нов адрес:  София, ул.”Плана планина” № 3, но информацията за контакт е същата.

Назад

Полезно

Впечатления на клиенти: